Υλικά
500 γρ. κεφτεδάκια μαγειρεμένα
3 φλ. τσαγιού νερό
420 γρ. ντομάτες σε κύβους
420 γρ. ζωμό βοδινού
1 κ. γλ. ιταλικό καρύκευμα
2 φλ. τσαγιού κατεψυγμένα λαχανικά (της επιλογής σας)
1 φλ. τσαγιού μικρά ζυμαρικά σε σχήμα αστεριού (ή όποιο άλλο μικρό ζυμαρικό επιθυμείτε)
1/4 φλ. τσαγιού τριμμένη παρμεζάνα
Εκτέλεση
Βήμα 1
Ανακατέψτε το νερό, τις ντομάτες, το ζωμό βοδινού κρέατος και τα ιταλικά καρυκεύματα σε μια μεγάλη κατσαρόλα και αφήστε τα να πάρουν μια βράση.
Βήμα 2
Προσθέστε τα κεφτεδάκια, τα λαχανικά και τα ζυμαρικά στην κατσαρόλα, αφήστε τα να βράσουν, μειώστε τη φωτιά σε μέτρια προς χαμηλή και μαγειρέψτε μέχρι να μαλακώσουν τα ζυμαρικά, περίπου 10 λεπτά.
Βήμα 3
Βάλτε τη σούπα σε μπολ και γαρνίρετε με παρμεζάνα.