Γιατρoί ανακάλυψαν 4 μέλισσες κάτω από τα βλέφαρα γuvαίκας να πίvouv τα δάκρυά της

Image
ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ Παρασκευή 07 Ιουνίου 2024 16:25
 
 Η Xε, 20 ετών, κουβέντιαζε με έναν συγγενή της όταν άρχισαν να την τρώνε τα μάτια της. Πως είναι όταν μας μπαίνει ένα σκουπιδάκι στο μάτι. Τα έτριβε συνεχώς αλλά η ενόχληση όχι μόνο δεν έφευγε αλλά γινόταν εντονότερη.

Η κατάσταση ήταν απελπιστική όταν η Χε άρχισε να αισθάνεται ότι τα… «σκουπιδάκια» στα μάτια της άρχισαν να κινούνται αριστερά και δεξιά. Δεν μπορούσε να καταλάβει τα γίνεται. Όταν τα βλέφαρά της άρχισαν να πρήζονται κιόλας, τότε φοβήθηκε και αποφάσισε να πάει στον οφθαλμίατρο

Πήγε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Φουουγιν, στη νότια επαρχία της Πινγκτουνγκ της Ταϊβάν. Τότε οι γιατροί που την εξέτασαν βρέθηκαν προ.. εκπλήξεως.

Κάτω από τα βλέφαρα της βρήκαν έναν μικρό… ζωολογικό κήπο: Τέσσερις μικρές μέλισσες ζούσαν εκεί και τρέφονταν με τα δάκρυα της. Περπατούσαν αριστερά και δεξιά και ρουφούσαν λαίμαργα τα δάκρυά της, στη θαλπωρή κάτω από τα πρησμένα βλέφαρά της. Είναι άγνωστο το γιατί βρέθηκαν εκεί, πάντως οι γιατροί τα απομάκρυναν, απολύμαναν τα μάτια της και προσπάθησαν να επουλώσουν τις πληγές.

Πηγή: tromaktiko.gr

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Post
Post
Post
Post
Post
Post
Post
Post