Αγανακτισμένος ο κόσμος για την ακρίβεια και τα νέα μέτρα της κυβέρνησης - "Ο μισθός δεν φτάνει πια για τίποτα" λένε οι πολίτες (vid)

Image
ΣΤΟ ΦΑΚΟ ΜΑΣ Τρίτη 07 Νοεμβρίου 2023 11:21
 
«Μας έχουν κάνει να φοβόμαστε να πάμε στο σούπερ μάρκετ. Ο μισθός δεν φτάνει για τίποτα πια»...

Με αυτές τις λέξεις απαντούν οι πολίτες στο σοβαρό θέμα της ακρίβειας που μαστίζει τα ελληνικά νοικοκυριά τα τελευταία χρόνια.

Απογοητευμένοι από τις εκάστοτε κυβερνήσεις, μιας και όπως λένε οι πολίτες κανείς ποτέ τα τελευταία χρόνια δεν κατάφερε να βάλει φρένο στην άνοδο των τιμών στα αγαθά και κυρίως στα είδη πρώτης ανάγκης, το να καταφέρουν να έχουν ένα πιάτο φαγητό και να φανούν συνεπείς στις καθημερινές τους υποχρεώσεις, αποτελεί για τον Έλληνα του 2023, καθημερινό μαρτύριο.

Οι τιμές στα περισσότερα προϊόντα, στα καύσιμα και σε όλα αυτά που καλούνται να πληρώσουν οι πολίτες σε καθημερινή βάση, συνεχώς ανεβαίνουν, χωρίς να μπαίνει ένα φρένο, σε αντίθεση με τους μισθούς, τις συντάξεις και το εισόδημα του μέσου Έλληνα πολίτη, που συνεχώς μειώνονται και δεν επαρκούν πια για να καλύψει ούτε τις βασικές του ανάγκες.

«Δεν έχουμε πια την δυνατότητα να καλύψουμε τα βασικά μας έξοδα. Ένας οικογενειάρχης δεν μπορεί στο οικονομικό επίπεδο που τον έχουν φέρει, να στηρίξει την οικογένειά του. Φοβόμαστε για το μέλλον των παιδιών μας. Τα έξοδα τρέχουν και εμείς δεν μπορούμε να τα πληρώσουμε» λένε αγανακτισμένοι οι πολίτες που στο ρεπορτάζ του Press Office Online (poo.gr), ζητούν δραστικά μέτρα στήριξης από την κυβέρνηση και κυρίως να μπει επιτέλους τέλος στην ανεξέλεγκτη αύξηση των τιμών που τους έχει γονατίσει και δεν έχουν δυνάμεις να σταθούν στα πόδια τους προκειμένου να παλέψουν για το αύριο.

Δείτε το βίντεο: 
www.youtube.com/watch