«Ημέρες Παιδικού Θεάτρου» από την Περιφέρεια Κρήτης: Μουσικό-θεατρική παράσταση με το Γιάννη Ζουγανέλη και τον Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλο

Image
ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ Τρίτη 19 Μαρτίου 2024 16:03
 
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου για Παιδιά και Νέους που εορτάζεται στις 20 Μαρτίου και στο πλαίσιο των δράσεων «Ημέρες Παιδικού Θεάτρου», η Περιφέρεια Κρήτης διοργανώνει με την υποστήριξη του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Ηρακλείου (Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Β/θμιας εκπαίδευσης) μουσικοθεατρική παράσταση με τον Γιάννη Ζουγανέλη και τον Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλο. Οι μαθητές και οι μαθήτριες του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Ηρακλείου ανεβαίνουν στη σκηνή στέλνοντας το δικό τους μήνυμα.
Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024, στις 8:30μ.μ. στο Κινηματοθέατρο «ΑΣΤΟΡΙΑ» και η είσοδος θα είναι ελεύθερη.
Σκοπός της εκδήλωσης είναι η ευαισθητοποίηση, η ενημέρωση και η προώθηση της συμπερίληψης, της αποδοχής και της συνεργασίας των ατόμων με ή χωρίς αναπηρία. Στο πλαίσιο αυτό, το μουσικό του αποτύπωμα θα αφήσει με τη φιλική του συμμετοχή, το Μουσικό Σχολείο Ηρακλείου.