Υλικά
120 γρ. σπανάκι, βρασμένο
70 γρ. φέτα, θρυμματισμένη
100 γρ. γιαούρτι
3 αυγά
1/2 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
130 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
Εκτέλεση
Βήμα 1
Προθερμάνετε το φούρνο στους 160 βαθμούς.
Βήμα 2
Τοποθετήστε τα αυγά, το ελαιόλαδο και το γιαούρτι σε ένα μπολ και ανακατέψτε καλά.
Βήμα 3
Προσθέστε το σπανάκι, τη φέτα και το αλεύρι και ανακατέψτε καλά.
Βήμα 4
Αδειάστε το μείγμα σε ένα ταψάκι και ψήστε στους 160 βαθμούς για 35 λεπτά, μέχρι να ροδίσει η πίτα.