«Χριστούγεννα, μια αγκαλιά ο δήμος Χερσονήσου 2023»

Image
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2023 17:22
 
Για τρίτη συνεχή χρονιά, η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Χερσονήσου (Κ.Ε.Δ.Χ.) στο πλαίσιο των εκδηλώσεων 2023 «Χριστούγεννα, μια αγκαλιά ο Δήμος Χερσονήσου» διοργανώνει εορταστικές εκδηλώσεις, με ελεύθερη είσοδο, από 1 έως και 4 Δεκεμβρίου σε συνδιοργάνωση με πολιτιστικούς συλλόγους και φορείς, με την υποστήριξη του Δήμου Χερσονήσου. Συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθούν τέσσερις (4) φωταγωγήσεις χριστουγεννιάτικων δέντρων σε Λιμένα Χερσονήσου, Γούρνες, Μάλια και Επισκοπή.
Μια ζεστή και εορταστική αγκαλιά περιμένει μικρούς και μεγάλους να ζήσουν τη μαγεία των Χριστουγέννων στις φωταγωγήσεις των τεσσάρων (4) Δημοτικών Ενοτήτων του Δήμου Χερσονήσου. Ο Άγιος Βασίλης που μοιράζει δώρα στα παιδιά, το face-painting, τo δέντρο των ευχών, το ταχυδρομείο του Αϊ-Βασίλη, η μουσική και τα χορευτικά δρώμενα, τα χριστουγεννιάτικα τραγούδια από τη Δημοτική Χορωδία της Κοινωφελούς Επιχείρησης, καθώς και το τρενάκι μεταφέρουν το πνεύμα των Χριστουγέννων στον Δήμο Χερσονήσου.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα των φωταγωγήσεων:

• Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου: Λιμένας Χερσονήσου, ώρα προσέλευσης 17:30, αύλειος χώρος Ι.Ν. Ευαγγελίστριας
• Σάββατο 2 Δεκεμβρίου: Γούρνες, ώρα προσέλευσης 17:30, αύλειος χώρος Ι.Ν. Ευαγγελίστριας
• Κυριακή 3 Δεκεμβρίου: Μάλια, ώρα προσέλευσης 17:30, πλατεία Ι.Ν. Αγίου Νεκταρίου
• Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου: Επισκοπή, ώρα προσέλευσης 17:30, κεντρική πλατεία

Κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων θα συγκεντρώνονται τρόφιμα μακράς διάρκειας και είδη πρώτης ανάγκης για τις ευπαθείς ομάδες, καθώς και τροφές για τα αδέσποτα ζώα.