Τι λέει ο Πάνος Σόμπολος για τη μυστηριώδη εξαφάνιση του βρετανού παρουσιαστή του BBC, Μάικλ Μόσλεϊ

Image
ΣΤΟ ΦΑΚΟ ΜΑΣ Σάββατο 08 Ιουνίου 2024 21:11
 
Προβληματισμό προκαλεί η εξαφάνιση, από την Τετάρτη το απόγευμα, του 67χρονου βρετανού παρουσιαστή του BBC, Μάικλ Μόσλεϊ, στη Σύμη.

«Η αστυνομία φαντάζομαι ότι θα ερεύνησε και ερευνά και το θέμα του ατυχήματος, αλλά και το θέμα της εγκληματικής ενέργειας. Όπως έχουν σήμερα τα πράγματα, δεν μπορείς να απορρίψεις τίποτα. Όλες οι εκδοχές πρέπει να είναι στο τραπέζι.

Οι αστυνομικοί φαντάζομαι ότι εξέτασαν τη σύζυγο, τους ανθρώπους του οικογενειακού και φιλικού περιβάλλοντος και πιστεύω ότι κάπου θα καταλήξουν», τόνισε σε δηλώσεις του στο Open, ο έμπειρος αστυνομικός ρεπόρτερ, Πάνος Σόμπολος.

«Όλα τα ενδεχόμενα η αστυνομία πρέπει να τα ερευνήσει. Και θα πρέπει να ξεκινήσει – θα έχει ξεκινήσει – από το οικογενειακό και φιλικό του περιβάλλον. Θα εξετάσει σύζυγο, γνωστούς, φίλους και όποιους άλλους να δουν μήπως υπήρχαν τίποτα προηγούμενα εκεί μεταξύ τους; Πώς εξαφανίστηκε κάτω από τέτοιες συνθήκες ο άνθρωπος αυτός αφού το νησί δεν είναι η Κρήτη;», συνέχισε ο κ. Σόμπολος.

«Αν ήταν κάπου χτυπημένος – να τραυματίστηκε από ατύχημα ή οτιδήποτε άλλο – θα έπρεπε να τον έχουν βρει. Εκτός εάν έπεσε κάπου στη θάλασσα και είναι ακόμη εκεί», είπε ακόμη.

«Η Σύμη είναι ανάστατη», σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο του νησιού, Νικήτα Γρύλλη, ο οποίος μίλησε επίσης στην εκπομπή «Open News». Εξήγησε ότι η ταυτότητά του στο νησί ήταν γνωστή. Ο ίδιος υποστήριξε ακόμη ότι πιστεύει πως σήμερα θα λυθεί το μυστήριο.