Ενθουσιασμένοι από την Κρητική φιλοξενία πράκτορες και ιδιοκτήτες των τουριστικών γραφείων Coral travel, Ferien Touristik

Image
ΣΤΟ ΦΑΚΟ ΜΑΣ Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2023 13:25
 
 Πράκτορες και ιδιοκτήτες των τουριστικών γραφείων Coral travel, Ferien Touristik από την Γερμανία φιλοξενήθηκαν από την Περιφέρεια Κρήτης.

Γερμανοί πράκτορες και ιδιοκτήτες των τουριστικών γραφείων Coral travel, Ferien Touristik φιλοξενήθηκαν από την Περιφέρεια Κρήτης στο πλαίσιο του Προγράμματος Τουριστικής Προβολής της Περιφέρειας Κρήτης. Οι επισκέπτες, έμειναν εντυπωσιασμένοι από την φιλοξενία, τον πολιτισμό και το περιβάλλον της Κρήτης.

Σκοπός ήταν η προβολή της Κρήτης με στόχο την επέκταση της τουριστικής περιόδου.

Οι φιλοξενούμενοι επισκέφτηκαν την περιοχή του Ηρακλείου και του Αγίου Νικολάου, ξεναγήθηκαν και γνώρισαν τις ομορφιές των δύο πόλεων και στη συνέχεια περιηγήθηκαν στην Ελούντα όπου απόλαυσαν την παραδοσιακή Κρητική κουζίνα. Ακολούθως ξεναγήθηκαν στον Αρχαιολογικό Χώρο της Κνωσσού, ενώ παράλληλα έγινε παρουσίαση του προορισμού «Κρήτη, ένας Παράδεισος 4 εποχών» από τον Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Τουρισμού της Περιφέρειας Κρήτης Νίκο Αλεξάκη.

Οι επισκέπτες αναχώρησαν με τις πιο όμορφες εικόνες από το νησί μας, τις οποίες θα προβάλλουν όχι μόνο μέσα από τα τουριστικά γραφεία τους αλλά και από τις προσωπικές τους εμπειρίες.

O Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Κυριάκος Κώτσογλου τόνισε ότι «Κάθε φορά που μας δίνεται η ευκαιρία να αναδείξουμε, την φύση και τις πόλεις μας, την Κρητική Διατροφή και τον Πολιτισμό μας, κάθε φορά θα δημιουργούμε πρεσβευτές της Κρητικής Φιλοξενίας,. σε όλα τα μήκη του κόσμου!».