Δήμητρα Ματσούκα – Πέτρος Κόκκαλης: Έτοιμοι να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας - Η ημερομηνία γάμου και η κουμπάρα

Image
ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2023 12:25
 
Η Δήμητρα Ματσούκα και ο Πέτρος Κόκκαλης, όπως έγινε γνωστό, ετοιμάζονται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας μετά από έξι χρόνια σχέσης.

Ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και επιχειρηματίας που είναι ζευγάρι με την αγαπημένη ηθοποιό από το 2017, δημοσίευσαν την αναγγελία του γάμου τους στην εφημερίδα «Φως των ΣΠΟΡ».

«Γνωστοποιείται σύμφωνα με το άρθρο 1369 του Αστικού Κώδικα, όπως αυτό τροποποιήθηκε με το άρθρο 1 του Ν. 1250/1982 ότι: Ο Πέτρος Κόκκαλης του Σωκράτη και της Σοφίας, το γένος Σκούρα που γεννήθηκε στην Αθήνα Αττικής και κατοικεί στην Αθήνα Αττικής και η Δήμητρα Ματσούκα του Δημητρίου και της Ελένης, το γένος Τζιντζιλιώνη που γεννήθηκε στην Αθήνα Αττικής και κατοικεί στην Αθήνα Αττικής, πρόκειται να παντρευτούν και ο γάμος θα γίνει στην Αθήνα Αττικής» αναγράφεται χαρακτηριστικά στην αναγγελία του γάμου τους.

Σήμερα, μέσα από την εφημερίδα Espresso αποκαλύπτεται ότι ο γάμος του ζευγαριού πρόκειται να γίνει το επόμενο διάστημα και πιο συγκεκριμένα στις 7 Δεκεμβρίου. Το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει πως κουμπάρα του ζεύγους θα είναι η παιδική φίλη του Πέτρου Κόκκαλη, Μαρία Βλάχου Αντελμάν, με την οποία διατηρεί πλέον πολύ φιλικές σχέσεις και η Δήμητρα Ματσούκα.

Η Μαρία Αντελμάν θεωρείται από τις σημαντικότερες εικαστικούς της γενιάς της, διαθέτει μεταπτυχιακό στις Καλές Τέχνες από το Πανεπιστήμιο της Columbia και είναι εγκατεστημένη στη Νέα Υόρκη εδώ και πολλά χρόνια.

Πηγή.govastileto.gr