Συνάντηση Τσίπρα με Κασσελάκη - Ανησυχία για τη συνεχόμενη ένταση στον ΣΥΡΙΖΑ

Image
ΣΤΟ ΦΑΚΟ ΜΑΣ Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2023 11:33
 
Μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης του Εκτελεστικού Γραφείου του ΣΥΡΙΖΑ υπό την προεδρία του Στέφανου Κασσελάκη, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης επικοινώνησε με τον Αλέξη Τσίπρα και συναντήθηκαν στο γραφείο του πρώην πρωθυπουργού στην Αμαλίας.

Το τηλέφωνο Κασσελάκη στον Τσίπρα
Σύμφωνα με πηγές κοντά στον πρώην πρωθυπουργό, ο Στέφανος Κασσελάκης τηλεφώνησε την Τετάρτη στον Αλέξη Τσίπρα και του ζήτησε να συναντηθούν για να ανταλλάξουν σκέψεις.

Ο Αλέξης Τσίπρας ανταποκρίθηκε θετικά και δέχθηκε τον νέο Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ στο πολιτικό του γραφείο. Στη συνάντηση που ήταν η πρώτη μετά την εθιμοτυπική της εκλογής του νέου Προέδρου, ο Αλέξης Τσίπρας είχε την ευκαιρία να εκφράσει την ανησυχία του για τη συνεχόμενη ένταση στο εσωτερικό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

Τόνισε την μεγάλη σημασία που έχει η ενότητα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, τόσο για να ασκεί αξιόπιστη αντιπολίτευση απέναντι στην κυβέρνηση Μητσοτάκη, όσο όμως και ενόψει των επικείμενων ευρωεκλογών.

Ενότητα που μπορεί να διαφυλαχθεί μόνο με την πιστή τήρηση του καταστατικού και τη χάραξη πολιτικού σχεδιασμού εξωστρέφειας από τα όργανα του κόμματος που πρέπει να λειτουργήσουν χωρίς αποκλεισμούς και με συμπεριληπτική για όλες τις απόψεις διάθεση.


Πηγή: in.gr